Verbouwingen nieuwe praktijk Klokkehofstraat

Langzaam maar zeker schieten de verbouwingswerken op…
Het huis van mijn grootouders wordt een volwaardige praktijk. Er zullen twee kabinetten en een ruime oefenzaal aanwezig zijn om mijn patiënten optimaal te kunnen behandelen.

Samen met familie en vrienden startte ik in juli aan de verbouwing. Containers werden gevuld, behangpapier werd afgetrokken, muren geverfd, airco werd geïnstalleerd, nieuwe deuren werden gezet, lampen werden opgehangen en sanitair werd vernieuwd. Volgende week wordt de parking aangelegd en het dak vernieuwd. Hierna zal het nog enkele weken duren vooraleer ik zal kunnen werken in mijn nieuwe praktijk!

Wat minder inkijk, huisnummer✅ en nieuwe deuren!? #wezijnerbijna @ Kortessem

Slået op af Kine LiesseMandag den 24. august 2020

Jaaaa, binnen enkele weken heb ik ook airco!?? En jawel, vloer van klein kabinet ligt er bijna in!??? #wezijnerbijnamaarnogniethelemaal @ Kine Liesse

Slået op af Kine LiesseTorsdag den 6. august 2020

Spannend! Keep you posted!